Op vakantie met Simbo

Travel door Redactie

De zomervakantie staat te trappelen voor de deur, maar nog niet iedereen heeft al vakantieplannen gemaakt. Een weekje zon, zee, strand of surfen in Zuid-Frankrijk. Van cultuur opsnuiven in het buitenland tot weekendjes weg in eigen land… er is ook zoveel leuks!

Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, dan is er gelukkig Simbo. Zij hebben het grootste aanbod aan jongerenvakanties voor meiden van jouw leeftijd, zoals een fashioncamp, een strandvakantie in Renesse of Golfsurfen in Frankrijk.

Tijdens deze vakanties ontmoet je veel andere jongens en meiden van jouw leeftijd, dus of je nu alleen komt of met een vriendin… een supergezellige vakantie guarenteed! Of je nu 13 bent of bijna 20, Simbo biedt heel veel leuke vakanties.

Ben je tussen de 13 en 16 jaar dan is de reisleiding altijd in de buurt en zorgen zij voor een geweldig programma. Ben je tussen de 16 en 19 jaar dan kan je altijd op de reisleiding terugvallen, maar ben je overdag ook vrij om te bepalen wat je wilt doen. Bij het uitgaan is de reisleiding altijd aanwezig, zodat je veilig en leuk kunt uitgaan.

Wij hebben een aantal vakanties voor je op een rijtje gezet!

Strandvakantie in Renesse 13-16 jaar & 16-19 jaar

simbo

simbo

Op strandvakantie in het bruisende Renesse! Een dorp dat in de zomer garant staat voor heel veel jongeren, zon, zee en strand! Ga feesten in één van de vele kroegen en discotheken in het centrum! Kies voor de meest geweldige activiteiten en ga relaxen op het strand!

Meer informatie over vakantie vieren in Renesse? Bezoek de website:
Renesse, Nederland / 13-16 jaar
Renesse, Nederland / 16-19 jaar

Strandvakantie in Estartit, Spanje 13-16 jaar & 16-19 jaar

simbo

simbo

L'Estartit is al jaren de populairste vakantie in ons aanbod, en niet voor niets! Deze jongerenvakantie biedt je het beste van alles: zon, zee, strand en feesten op het superleuke Engelse plein. De ídeale combinatie! Vanaf een fijne, centraal gelegen camping in L'Estartit beleef jij een topkamp!

Meer informatie over de strandvakantie in de Spaanse zon? Bezoek de website:
Estartit, Spanje / 13-16 jaar
Estartit, Spanje / 16-19 jaar

Golfsurfkamp in Frankrijk 13-16 jaar & 16-19 jaar

De zomervakantie staat te trappelen voor de deur, maar nog niet iedereen heeft al vakantieplannen gemaakt. Een weekje zon, zee, strand of surfen in Zuid-Frankrijk. Van cultuur opsnuiven in het buitenland tot weekendjes weg in eigen land… er is ook zoveel leuks!

simbo

Moliets-Plage is de beste plek voor een golfsurfkamp. Het ligt in zonnig Zuid-Frankrijk, heeft de beste golven en er komen alleen maar surfers! Vanaf een viersterrencamping met drie zwembaden de hele dag surfen en chillen, 's avonds een coole avondactiviteit ondernemen met de reisleiding of slapen op het strand: dit is dé golfsurfvakantie voor beginners en gevorderden!

Meer informatie over het Franse golfsurfkamp? Bezoek de website:
Moliets-Plage, Zuid-Frankrijk / 13-16 jaar
Moliets-Plage, Zuid-Frankrijk / 16-19 jaar

Taalvakantie in Engeland 13-16 jaar & 16-19 jaar

simbo

simbo

Wil jij de Engelse taal leren of juist verbeteren? Of ben je gewoon gek op Engeland? Ga dan op taalvakantie in de Engelse kustplaats Brighton, waar je naast de taallessen ook typisch Engelse activiteiten onderneemt en heel veel leert!

Meer informatie over deze taalvakantie? Bezoek de website:
Brighton, Engeland / 13-16 jaar
Brighton, Engeland / 16-19 jaar

Strandvakantie in Argeles, Frankrijk 13-16 jaar & 16-19 jaar

simbo

simbo

Op een fijne locatie in Argeles in Zuid-Frankrijk kun je heerlijk naar het strand en onderneem je de leukste activiteiten! Raften, banaanvaren, mountainbiken, een dagje naar het Aquapark en een boottocht naar een superleuk vissersplaatsje, je gaat het allemaal doen tijdens deze jeugdvakantie!

Meer informatie over deze strandvakantie? Bezoek de website:
Argeles, Frankrijk / 13-16 jaar
Argeles, Frankrijk / 16-19 jaar

Weet jij al wat je gaat doen deze zomer? En heb jij vriendschappen overgehouden aan vakanties?