Lifestyle

Oud & nieuw moet gevierd worden!

14

Met oud en nieuw sluiten we ons oude jaar af en beginnen we helemaal fris aan een nieuwe. Dit moet natuurlijk goed gevierd worden met je vriendinnen en een goed feestje! Maar wat zijn nou de leukste dingen om te doen op deze gelegenheid? Wij geven tips!

vuurwerk

De jaarwisseling!
Allereerst moet natuurlijk het jaar goed worden afgesloten. Heb jij iets waar je onwijs spijt van hebt of wil jij graag nog iets tegen iemand zeggen? Dan oudejaarsdag daar het juiste moment voor. Maak ruzies goed of stel een lijstje op met goede voornemens. Alles om het nieuwe jaar goed te beginnen. Weet jij al wat je doet met oudejaarsdag? Je kunt namelijk…

- Met je vriendinnen gezellig bij elkaar komen
Nodig al je vriendinnen uit voor een gezellige laatste dag van het jaar. Nodig ze al vroeg uit om de hele dag allerlei leuke dingen te doen. Ga bijvoorbeeld met zijn allen wat vuurwerk halen (lees: sterretjes, haha) en doe nog wat laatste boodschappen. Ga lekker de hele dag kokkerellen en de keukenprinses uithangen om de heerlijkste gerechten klaar te maken. Deze eten jullie dan natuurlijk op onder het genot van een hele hoop leuke series. Maak met zijn allen lijstjes met goede voornemens en voor je het weet is het tijd om de (Jip & Janneke) champagne open te knallen! Ga dan lekker naar buiten om wat vuurwerk af te steken of om naar het vuurwerk van de buren te kijken.

- Even de kroeg in
Vier jij het liever toch niet thuis, maar gezellig met zijn allen in de kroeg? Spreek dan met je vriendinnen af om eerst een hapje te eten voordat jullie met zijn allen de kroeg induiken om het nieuwe jaar te vieren. Eigenlijk ook wel heel gezellig, want zo zie je ook meteen je klasgenoten en je crush!

oud en nieuw

Nieuwjaar!
Na een goed begin van het nieuwe jaar heb jij je schoonheidsslaap natuurlijk hard nodig. Zorg dus ook dat je de kleine uurtjes ook goed uitrust en ga zeker even een paar uurtjes slapen. Zo ben jij weer helemaal (zo goed als) fris om het nieuwe jaar te vieren. Hiervoor kun je namelijk…

- Een nieuwjaarsduik nemen!
Brrrrr koud! Maar stiekem toch wel leuk om als een bikkel met al je vriendinnen even de zee in te rennen. Ofwel: met je tenen erin en er krijsend weer uit rennen. Ach, het gaat om het idee ;-)

- Organiseer een familie feestje
Ben jij een echt familiemens? Organiseer dan samen met je moeder of vader een familiefeestje. Nodig je familie uit, versier de kamer en maak allerlei lekkere hapjes. Schenk de drankjes in en klets met iedereen bij. Hartstikke gezellig!

parijs

Wil je toch net even wat anders en iets wat je nog nooit hebt gedaan? Plan dan een citytrip met je beste vriendin of je vriendje. Duik samen de grote stad in, zoals bijvoorbeeld Amsterdam of ga voor een Londen, Berlijn, Antwerpen of Parijs. Noem maar op!

Heb jij nog tips voor een spetterend jaarwisseling en nieuwjaar?

Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

14 reacties

 • 6 jaar geleden ayse

  hey dames willen jullie centjes verdienen? je hoeft niet zoveel te doen

  knip en plak onderstaande link, wordt lid, en zie dan verder! IS ECHT BETROUWBAAR !

  http://www.goudmails.nl/?refid=cikolata

 • 6 jaar geleden Sokkie23

  Ik dacht dat het saai zou worden, aangezien al mijn vriendinnen thuis blijven, maar nu heb ik een andere vriendin ontmoet die met haar vriend het ergens gaat vieren dus dan ga ik mee, hopen dat het leuk wordt!

 • 6 jaar geleden tequilla

  Ik hoop zo dat dit jaar net zo leuk word als vorig jaar! van 6 tot 7 is er happy hour in een kroeg ( gratis uur drinken huh) daaarna feestje bij een vriendin herrinneringen opdoen en aftellen, daarna newyearspartyyy, uitverkocht feestje dat tot 8 uur door gaat. yeeeeyyyy

 • 6 jaar geleden Mary

  Hetzelfde @amorfati.. =(

 • 6 jaar geleden blacksandals

  Ik ga feesten!

 • 6 jaar geleden the curlie sheep

  Heerlijk in je pyjama met een enorme berg lkkre hapjes en chocola en een enorme pot thee lkkr op de bank onder een dekentje oudejaars shows en films kijken en om twaalf uur proosten met de fam en veilig achter het raam vuurwerk kijken om vervolgens nog een lkkre film te kjken in bed heeeeeerlijk heb er nu al zin in

 • 6 jaar geleden Runninglau

  Ik vier de laatste jaren altijd oud & nieuw met mn vriendinnen. Vorig jaar zat ik CuraƧao met mijn beste vriendin, was zo super leuk!

 • 6 jaar geleden AMORFATI

  Mijn vriendinnen vieren het altijd met hun eigen familie Ik denk niet dat ze zouden komen als ik een feestje organiseer. Daarnaast zijn mijn ouders ALTIJD thuis met oud & nieuw, dus een feestje hier thuis vieren kan ook niet Bleeugh, saaiheid.

 • 6 jaar geleden Roos

  Hmm mijn oud en nieuw wordt de saaiste oud en nieuw ooit. Mijn vriendinnen zijn allemaal of op vakantie of hebben kaartjes voor een uitverkocht feest..

 • 6 jaar geleden Lara

  Zelf ben ik 31 december jarig dus komt de hele familie al gezellig langs! 's Avond met vriendinnen de stad in!

 • 6 jaar geleden Rosalie

  overdag waarschijnlijk bij m'n broer en zijn vrienden kijken bij carbischieten, en s'avonds met vriendinnen, en na 12 uur de feesttent in! nieuwjaarsdag met de hele familie (ongeveer 60 man) in een klein huiskamertje van m'n tante gedrukt... meeega gezellig altijd hihi

 • 6 jaar geleden lucie-x

  ik ga dit jaar naar parijs voor oud & nieuw maar er komt geen vuurwerk daar

 • 6 jaar geleden Anne

  Don't forget: vuurwerk afsteken! Hartstikke leuk, maar wel voorzichtig doen!!

 1. 1