Schriften opleuken

Lifestyle door Redactie

Leuk hoor, als die schoolspullen! Maar de leuke, opvallende exemplaren zijn vaak best duur. En die goedkope schriften zijn weer zo supersaai ! Tijd om ze op te leuken, dus.

Laura, een bijna-zestienjarig meisje dat Havo doet, ging aan de slag met haar schriften. "Ik ben naar de Action gegaan, en heb daar schriften gehaald voor nog geen €0,50 per stuk. Thuis aangekomen heb ik al mijn Cosmogirls, Ellegirls, Elle's en andere modebladen erbij gepakt.
Omdat ik normaal ook collages maak had ik ook nog wat uitgeknipte plaatjes liggen, die heb ik natuurlijk gezocht en ook gebruikt. Dan begint het zoeken naar hippe plaatjes; het moet natuurlijk wel leuk zijn bij elkaar! Wat leuke teksten erbij en opplakken maar!
Dan een doorzicht-plastificeer-vel eromheen, waar je veel geduld voor moet hebben, en klaar! Daar is je gepimpte schrift! En later kan je dan nog een wit papiertje pakken er ergens opplakken met het schoolvak erop."

Simpel, en zelfgeschreven OMG-wolkje erbij!

De straat is je catwalk, twied twied twied.

Het was eerst een beetje mislukt. dus ik had de plaatjes voorzichtig van het schrift gescheurd, maar het schrift was niet meer mooi. Daarom heb ik er een A4-vel opgeplakt en wat leuks bijgetekend.

Just the two of us, Boogie Woogie!

Simpel, maar toch leuk met al die skulls. Heb je wat te tellen onder de les, haha!