Palladium is weer terug!

Fashion door Redactie

Voor de dames die al wat ouder zijn, zal het merk Palladium wellicht bekend in de oren klinken. In de jaren negentig was het namelijk een enorm populair merk! En nu zijn de stoere booties weer helemaal terug van weggeweest, al dan niet in een nieuw jasje.

Palladium werd opgericht in 1920 als producent van vliegtuigbanden voor de luchtvaartindustrie. In 1947, toen na het einde van de Tweede Wereldoorlog de vraag naar vliegtuigbanden sterk afnam, zette Palladium hun kennis op het gebied van canvas en banden in om laarzen te maken die even duurzaam en bestendig waren als hun banden. Al gauw werd de klassieke canvas Pampa boot van Palladium de standaardschoen voor het legendarische Franse Vreemdelingenlegioen. Later werden de schoenen van Palladium vooral heel erg geliefd bij het hippe modevolk, en nog later liep vrijwel iedereen er op!

-

Op www.palladiumboots.nl vind je de gehele nieuwe collectie. Okee, we geven toe: op het eerste oog lijken de boots erg lomp en niet hip. Maar als je foto's ziet hoe fashionista's ze combineren, zien ze er toch wel erg stylish uit! En je voetjes zijn vast ook blij met wat comfort na al die hoge pumps...

Mooie Palladium looks:

Editorial

Fashionpeople op Palladiums

Leuke Palladium filmpjes met Alice Dellal & Daisy Lowe:

 

 

Er is ook een leuk filmpje met Johnny Knoxville, check deze hier.

De gemiddelde Palladiums koop je voor € 64,95; sommige zijn wat goedkoper of duurder.

Wat vind jij van dit merk?