Schoolcollectie Hema zomer 2009

Lifestyle door Redactie

Agenda’s, schriften, kaftpapier, pennen, multomappen, etuis... noem het maar op! De nieuwe schoolcollectie van de Hema voor zomer 2009 is lekker uitgebreid, dus genoeg keus voor iedereen. De collectie bestaat uit vijf verschillende, grappige thema’s wat ervoor zorgt dat je vrolijk je schooldag begint!

Zo heb je het thema ‘Super happy’; hier worden lieve figuurtjes gecombineerd met grappige teksten en letters met gezichtjes. Dan heb je het thema: ‘Flowers & multiflowers’; in deze collectie wordt veel gebruik gemaakt van de kleur roze. Verder zie je waar je ook maar kijkt minibloemetjes, grote bloemen en glitters! Dus als je van bloemen en glamorous houdt dan is dit zeker wat voor jou! In het thema ‘Lace’ zie je vooral veel figuratieve lijntekeningetjes zoals vogels, vlinders en bloemen met de kleuren roze, zwart en wit. En de grafische streep en bloem met onregelmatige strepen met spannend kleurverloop en grafische bloemen in frisse kleurcombinaties. Het leuke is dat de hele collectie bij elkaar aansluit, waardoor je lekker los kunt gaan met mixen en matchen!

Zoals we al van de Hema gewend zijn is de schoolcollectie lekker goedkoop. De prijzen van de agenda’s liggen tussen de €1,95 en de €7,95. De prijzen van de etuis liggen tussen de €2,95 en €4,50. De prijs van het kaftpapier is €1,75 per rol en de prijzen van de ringbanden liggen tussen de €1,95 en €4.95. De prijzen van schrijfblokken liggen tussen de €2,75 en €4,50. Tot slot de prijzen van de schriften liggen tussen de €1,25 en €4,95.

De nieuwe schoolcollectie 2009 ligt vanaf 22 juni in alle HEMA winkels en de nieuwe schoolagenda’s zijn al verkrijgbaar vanaf 4 mei.

Onze favorieten:

Bloemetjesagenda met ringband én elastiek

Roze met zeegroene agenda met lekker overzichtelijke inhoud én handige tabblaadjes

Hoe cute is dit etui! Vooral het hangertje eraan...

door Danique