Dresz rekbare boekenkaft

Lifestyle door Redactie

Ik heb iets leuks ontdekt: Dresz boekenkaften. Normaal kaft je je (school)boeken altijd met papier, maar dit zijn rekbare boekenkaften in allerlei verschillende designs en ontwerpen. Superhandig!

De Dresz rekbare boekenkaft is een kaft van textiel die om (school)boeken, agenda’s en albums met een harde kaft past. Hij beschermt ook beter dan kaftpapier; als je een boek normaal kaft krijg je snel scheurtjes, maar met Dresz is dit niet het geval! Vies? Geen probleem, je gooit de textiele kaft gewoon in de wasmachine.

Het is iets duurder dan kaftpapier, maar je kunt er jarenlang mee doen én ze gaan niet snel stuk, dus je kunt de komende jaren vooruit ;-)

Dresz werkt heel easy… Leg het boek open voor je neer, met de harde kaft naar boven. Schuif de Dresz boekenkaft om beide kaften, klap het boek dicht en klaar ben je! Wil je graag zien hoe hij precies werkt? Neem dan een kijkje op www.dresz.nl.

De nieuwe schoolcollectie voor het seizoen 2009/2010 is nu online en in verschillende winkels te koop, zoals Bijenkorf, V&D en Bruna. De rekbare kaften kosten €2,95. Online vind je ze o.a. bij:

- www.hipleukhandig.nl
- www.scholierenshop.nl
- www.schoolagenda.nu
- www.megagadgets.nl
- www.kadoomdehoek.nl
- www.toptrend.nl
- www.bestel.nl
- www.zwartwitenzo.nl

door Danique