HvA open dag op 5 februari

Lifestyle door Redactie

Ben jij op zoek naar een interessante studie en wil je graag met mensen werken? Misschien is de studie Ergotherapie of Oefentherapie iets voor jou! De Hogeschool van Amsterdam organiseert op zaterdag 5 februari een open dag om je te helpen in je studiekeuze.

Ben jij maatschappelijk betrokken en vind je het belangrijk in je werk iets te betekenen voor mensen? Dan is wellicht de studie Ergotherapie iets voor jou! Of zie jij een baan als oefentherapeut wel zitten, waar je mensen helpt die moeite hebben met zitten, staan of lopen, mensen met lichamelijke of psychosociale klachten? Kom naar de Hogeschool van Amsterdam op zaterdag 5 februari en laat je informeren over de verschillende studies.

Benieuwd naar de studie Ergotherapie? Bekijk het filmpje.

 

Of misschien is Oefentherapie de studie voor jou!

 

Ontdek op de HvA welke studie het beste bij jou past. Struin door het schoolgebouw, proef de sfeer, stel vragen aan docenten en studenten, doe mee met een workshop, bekijk presentaties of neem een proefles.

Kom naar de open dag van de Hogeschool van Amsterdam op zaterdag 5 februari! Van 10.00 uur tot 14:00 uur ben jij van harte welkom leraren en studenten het hemd van ’t lijf te vragen!

Weet jij al wat je wilt gaan studeren?

Door Marjolein