Bezoek de Meidenvaardag 2011!

Lifestyle door Redactie

Op woensdag 22 juni is het Meidenvaardag! Uit het hele land komen er heel veel jonge meiden een kijkje nemen om te zien hoe het is om te werken bij de marine. Spectaculaire demonstraties, activiteiten, rondleidingen aan boord… Er wordt gevaren, verrekijkers en brandslangen vastgehouden, echte marine meals voorgeschoteld en ervaringen gedeeld. Ben jij benieuwd hoe het is om aan boord te leven én te werken? Bezoek de Meidenvaardag!

Ben jij nieuwsgierig of jij het leven bij de marine kunt handelen? Op de Meidenvaardag kun je voor een dag ervaren hoe het is om te werken bij de marine en proeven van het leven als marinier!

meidenvaardag

Niet alleen kun je een dag ervaren wat de marine allemaal te bieden heeft, je kunt ook je vragen overboord gooien bij de aanwezige mariniers! Heb jij vragen over jongens, collega’s, bazen of over de werkzaamheden en de doorgroeimogelijkheden? Zij beantwoorden je vragen graag!

Win: wanneer jij je vraag stelt in het forum topic, maak je automatisch kans op een VIP treatmenttijdens de Meidenvaardag! Samen met vriendinnen word jij dan opgehaald door de marine met een Hummer bij jouw thuis!

Ga naar 'Meidenvaardag: Gooi je vragen overboord!' op het Girlscene forum en stel daar je vraag!

Bezoek de Meidenvaardag2011! Je kunt je HIER inschrijven!