Meidenvaardag: jouw vragen beantwoord!

Lifestyle door Redactie

Op woensdag 22 juni is het Meidenvaardag! Uit het hele land komen er heel veel jonge meiden een kijkje nemen om te zien hoe het is om te werken bij de marine. Eerder kon jij je vraag stellen aan 3 meiden, allen werkzaam bij de marine. Onze eigen Myrre zocht Kim, Kris en Kelly op om al jullie vragen te beantwoorden!

Van jongens, relaties, bazen, collega’s en stoere meiden activiteiten tot echte girltalk. Jij kon vorige week al je vragen overboord gooien op Girlscene! Inmiddels hebben wij alle leuke en interessante vragen verzameld om voor te leggen aan marine-babes Kim, Kris en Kelly. Benieuwd of jouw vraag ertussen zit? Myrre zocht de dames op, op de kazerne in Amsterdam. Bekijk het filmpje!

Ben jij na het kijken van het filmpje nog steeds nieuwsgierig of jij het leven bij de marine kunt handelen? Op de Meidenvaardag kun je voor één dag ervaren hoe het is om te werken bij de marine en proeven van het leven als marinevrouw! Ontdek wat de marine jou allemaal te bieden heeft…

Bezoek de Meidenvaardag 2011! Schrijf je HIER in.

 

Ps. Heb jij vorige week een vraag gesteld in het Meidenvaardag topic op het forum? Dan maak je kans om de VIP treatment te winnen op de Meidenvaardag. We zullen deze week met de winnares contact opnemen. Houd je mailox in de gaten!

Ga jij naar de Meidenvaardag op 22 juni?