Nieuwe Girlscene schoolagenda 2012-2013!

Lifestyle door Redactie

Girlscene heeft weer een nieuwe schoolagenda! Hij is wat minder (fel)roze dan de vorige en valt meteen op door de leuke collage op de voorkant. Voor € 14,95 is deze girly, handige en vooral leuke agenda voor jou! Waar je hem kunt bemachtigen? Je kunt hem natuurlijk bestellen in de Girlscene webshop, maar je kunt hem ook in de winkel kopen, namelijk bij de Bruna, Primera en Kantoorvakhandel.

girlscene agenda

De Girlscene agenda heeft een aantal handigheidjes die elke agenda zou moeten hebben. Denk hierbij aan een jaarplanner, cijferlijst, insteekhoesjes, pagina’s voor adressen en notities, en een matchy roze elastiekje die de boel bij elkaar houdt.

girlscene agenda

girlscene agenda

Naast het uiterlijk is ook de inhoud helemaal Girlscene-proof. Zo zit de agenda bomvol inspirerende quotes, beautytips en feitjes over alles waar een Girlscene-lezeres mee bezig is.

girlscene agenda

girlscene agenda

Tussen de weken door vind je veel artikelen, helemaal in Girlscene-stijl. Zo is er een artikel over de after-vakantie dip, tips om je make-up kwasten te reinigen en een stuk over de leukste winkelstraten van de wereld. Daarnaast zit in het midden van de agenda een horoscoop en leer je door de velen weetjes ook nog wat van de agenda! Ook handig en niet geheel onbelangrijk: er is veel ruimte voor to-do lijstjes.

girlscene agenda

girlscene agenda

Om de agenda nog wat op te fleuren kan je natuurlijk foto’s en plaatjes in de insteekhoesjes doen, maar je kunt ook hier en daar wat stickers plakken. Deze zitten aan de achterkant van de agenda en zijn bijpassend bij verschillende uitstapjes. Zo zijn er girly stickers met teksten als 'party' en 'birthday girl' en plaatjes van hartjes, pumps en een lippenstift. Echt super leuk! Kortom: een handige agenda met daarin alles wat een Girlscene-meisje bezighoudt!

Wil jij de agenda voor € 14,95 online bestellen? Bezoek www.girlsceneshop.nl en haal de Girlscene schoolagenda in huis!

Liefs, Girlscene