Het is niet zo erg... Dat school weer begint

Lifestyle door Redactie

Sommige van jullie zijn alweer naar school, anderen hebben nog een klein beetje vakantie. Na zoveel weken vakantie weer terug naar het normale schoolleven is niet altijd even makkelijk. Iedere dag weer vroeg opstaan, (saaie) lessen, huiswerk, verplichtingen. Maar hé, het is niet alleen maar vervelend! Wij geven je graag wat positiefs om naar uit te kijken.

- Weer terug naar school, betekent tegelijkertijd al je vriendinnen weer zien! Alle verhalen over de vakanties in de pauze. In de vakantie hebben jullie elkaar ook wel gezien, maar toch niet zo vaak als dat je elkaar ziet tijdens lesweken.

Het is niet erg

- In de afgelopen weken heb je vast wel iets geshopt. Misschien heb je op vakantie alle winkeltjes en marktjes leeggekocht, misschien heb je thuis in de uitverkoop je slag geslagen. Nu is het tijd om al je aankopen te showen!

- En nu is het ook tijd om je bruine huidje te showen. En niet alleen jij ziet er na een vakantie vaak op je paasbest uit, iedereen om je heen is ook heerlijk ontspannen en ziet er goed uit. Ook de jongens.....

Het is niet erg

- Nieuw jaar, nieuwe kansen! Nu heb je waarschijnlijk nog geen onvoldoendes die je weg hoeft te werken. De teller staat weer op nul! Een schone cijferlijst en alle mogelijkheden om er een fantastische lijst van te maken.

- Dit wordt het jaar dat.... je die leuke jongen aan de haak gaat slaan, dat baantje bij de schoolkrant krijgt, de hoofdrol in de schoolmusical scoort!

Het is niet erg

- Het is eindelijk tijd om.... Je nieuwe schoolagenda in gebruik te gaan nemen.

- Een nieuw jaar, een nieuwe klas? Bij wie zit jij dit jaar in de klas? Zijn er mensen blijven zitten, zijn er nieuwe mensen (leuke, knappe jongens?). Vaak heb je het hele jaar hetzelfde plekje in de klas. Nu is het tijd om jouw partner in crime te kiezen en dat felbegeerde plekje links achterin de hoek te scoren!

Het is niet erg

- Iedere dag uitslapen wordt op den duur ook wel vermoeiend. En tijdens je zomerbaantje in de bollentuin, of in de supermarkt heb je ook wel beseft dat school ook zo erg nog niet is. Werken kan veel erger zijn! Het is dan ook maar beter dat je nog eventjes naar school gaat om te leren, zodat jij later jouw droombaan kunt uitzoeken.

- Nieuwe schriftjes, nieuwe pennen, nieuwe etui, nieuwe tas, nieuwe multomap, nieuw gekafte boeken, nieuwe schriftjes, nieuwe potloden. Al-les nieuw! You’ve gotta love it!

Het is niet erg

- En... het nieuwe schooljaar betekent ook dat jouw favoriete series weer beginnen. GTST begint alweer bijna, Glee begint half september in Amerika. En Gossip Girl, 90210, Hart of Dixie en The Vampire Diaries kun je vanaf begin oktober weer lekker op je computer volgen!

Vind je het nu nog zo erg dat je de schoolbanken weer in moet? Heb jij nog redenen waarom school heus zo erg niet is?! Deel ze!

Door Annemerel & Eline