Kappersopleiding 'B Academy'

Lifestyle door Redactie

Vind jij het heerlijk om je haren te vlechten, de lokken van je vriendinnetjes te verven en wil jij graag kapper worden? Dat kan volledig in stijl! Er is nu een nieuwe kappersopleiding: B Academy, hier voel je de passie voor school. Voor je het weet ben jij de nieuwe Thijs Willekes! De vrouwelijke versie dan!

B Academy is een opleiding waar je niet alleen leert om kapster te worden, je leert er ook over make-up en fashion. Je leert hier om een BHS te worden. Een wat? Een ‘Basic HairStylist.

b academy

Slechts 40 weken!
Wil jij graag kapper worden en ben je net klaar met de middelbare school, je studie of heb je even een jaartje vrij? Dan kun jij beginnen aan deze kappersopleiding, want in slechts 40 weken ben jij helemaal klaargestoomd! Ook een leuke keuze dus naast je studie. Zo ben jij dubbel opgeleid!

Deze school draait vooral om praktijk, daarom ben je hier ook veel mee bezig. Natuurlijk hoort bij dit vak veel meer dan een ‘beetje knippen’ en krijg jij customer service, advisering en communicatie als vakken. Alles om van jou een zelfstandige kapper te maken!

b academy

Nadat jij afgestudeerd bent, ben jij afgestudeerd op niveau drie. Heb jij nog geen kapperservaring? Maakt niet uit, dat wordt wel geleerd! Ben jij geïnteresseerd? Ga dan op dinsdag 2 oktober naar de open avond van 17.00 tot 21.00 of naar de open dag op zondag 4 november van 12.00 tot 17.00. Kijk voor meer informatie op hun website.

Door: Jitske