Winnaars update: Win een jaar High School

Lifestyle door Redactie

Droom jij over een jaar lang High School in Amerika? Te proeven van de cultuur, te smikkelen van het eten, je eigen ervaringen op te doen op school. Een Engelse school met een hoop nieuwe mensen. Van de Football dudes en de Chearleaders tot de buitenbeentjes en studiebollen. Beleef jouw eigen Awkward of Gossip Girl moment, you decide!

Met de winactie die jij een tijdje geleden voorbij hebt zien komen op Girlscene, kun jij een jaar lang High School winnen. Deze ervaring is georganiseerd door Travel Active, die ervoor zorgt dat jij een gastgezin daar krijgt en dat jij daar naar school kan! Ook spraken wij met de winnares van vorig jaar, Lotte. Ben jij benieuwd naar dit artikel? Kijk dan even hier!

chearleaders

Travel Active
“Het is de grootste organisatie in Nederland op het gebied van uitwisselingen die gaan over de hele wereld. Ze bieden jou de ervaring om op High School te zitten, maar ze organiseren nog veel meer. Onder andere: werk en reizen,vrijwilligerswerk,taalreizen,Au Pair en backpacken in allerlei landen.

Travel Active wil je graag helpen met jouw jaar High School. Ze zorgen voor een goede voorbereiding, brengen je in contact met oud-studenten en je kunt zelf het land bepalen waar je heen wil. Daarnaast kun je ook een regiovoorkeur opgeven, maar deze kan niet gegarandeerd worden. Je volgt na je keuze een bepaald project en je krijgt een gastgezin dat het beste bij jou past, daar worden ze op uitgekozen. Zodra je in Amerika bent, kun je zelf je vakkenpakket kiezen.”

amerika

De tussenstand
Voor veel meiden was deze winactie een droom die uitkwam, een kans om naar Amerika te gaan! Ze grepen deze kans met beide handen aan en gingen te werk. De opdracht was om te laten zien waarom zij het jaar High School moeten winnen. Hierbij geldt het motto: Stop Dreaming & Get Creative!

Op de Win Een Jaar High School website kun jij meedoen, maar ook alle inzendingen bekijken. Wij laten de drie meiden zien die tot nu toe de meeste stemmen hebben!

Marayah van Wijk

Yasmin Wilnis

 

Valerie van Dongen

 

Je kunt nog mee doen!
Is dit ook jouw droom en denk jij dat je dit veel beter kunt? Tot 1 november kun jij jouw creatieve inspanning insturen. Van alle inzendingen gaan 20 deelnemers door naar de tweede ronde. Deze ronde bestaat uit: de 5 inzendingen met de meeste stemmen en de 15 meest creatieve en originele inzendingen, deze worden door Travel Active en Girlscene gekozen. De winnares krijgt als extraatje ook nog een tablet van Samsung. Zo houdt de winnares ons op de hoogte via Girlscene. Wil jij weten hoe en wat? Kijk dan snel even hier!

amerika

Stop dreaming, be creative girls!

Door de redactie