Lifestyle

Tijdschriften opbergen

Menig meisje is gek op tijdschriften kopen of is zo slim om zich te abbonneren op een blad, dat dan wekelijks of maandelijks in de bus valt. Maar waar láát je al die tijdschriften? Weggooien is vaak zonde, maar in een doos stoppen ook. Ik geef je een aantal slimme tips.

Wandrek

Tegenwoordig kun je bij veel woonzaken (zoals Ikea) mooie wandrekjes kopen om je tijdschriften in op te bergen. Maak een selectie van de leukste tijdschriften (bv. die met de leukste mode per seizoen, met handige tips of mooi plaatjes) en orden ze op categorie. Een voorbeeld: bovenin de modetijdschriften, in het midden de strips en onderin de overige blaadjes.
Ikea, 14,95

Tijdschriftenmand

Ook een mand is een handige (en soms goedkope) oplossing voor je hoeveelheid tijdschriften. Daarbij kun je er lekker veel in kwijt en hoef je er dus des te minder weg te gooien! Je kunt een hippe mand kopen bij winkels als Xenos, Blokker, Hema, Ikea et cetera, maar natuurlijk ook zelf maken. Dat doe je door een grote kartonnen doos te nemen (via de supermarkt of een oude doos van bv. een elektronica artikel) en deze in te pakken met mooi papier. Ook behang of kaftpapier dat je nog hebt liggen is hier een goed alternatief voor!

Ikea, 1,95

Opbergdoos

En als laatste zijn opbergdozen een hele goedkope, slimme en nette manier om je tijdschriften in kwijt te kunnen. Koop ze bij een woonwinkel of maak ze zelf, door schoenendozen in te pakken met mooi papier, of te beschilderen. Nog een tip: beplak een mooie schoenendoos met allerlei plaatjes uit de tijdschriften! Bijvoorbeeld mooie modeartikelen uit een glossy tijdschrift. Zo zie je meteen in welke doos welke tijdschriften zitten...

dd

Hema, 4,95

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved