Lifestyle

Schoenen opbergen

Een vrouw kan nóóit genoeg schoenen hebben, is voor velen een motto. Maar voor veel schoenen heb je ook veel opbergruimte nodig! Helaas heeft niet iedereen dat. Vandaar deze pagina, vol met tips om al je mooie footwear in op te bergen!

Schoenendozen
Het klinkt voor de hand liggend, maar velen gooien de schoenendozen weg die ze meekrijgen van de winkel. Niet doen! Je kunt je schoenen er handig in blijven bewaren, en aan de doos zie je (waarschijnlijk) meteen om welke schoenen het gaat. Daarbij kun je in de doos nog andere frutsels kwijt, bv. riemen of sieraden. Doe bv. je bruine stoere laarzen in de bijpassende doos, en stop er ook je bruine riem bij. Want als je die schoenen pakt, zie je meteen de riem die er zo leuk bij staat. Scheelt opbergruimte, en maakt combineren makkelijker!

Transparante boxen
Heb je veel schoenendozen niet meer, of vind je zo'n systeem niet handig, koop dan transparante boxen, bv. bij de Blokker of Ikea. Hierin zie je meteen je schoenen zitten én het bespaart ruimte, want ze zijn kleiner dan schoenendozen.

Schoenenrekken

Als je wat meer plek hebt, of bv. geen kast hebt om je schoenen in of op te zetten, is een schoenen rek een superfijne oplossing. Ze zijn vaak niet al te duur, gewoon te koop bij de Blokker, Ikea, V&D, Kwantum et cetera.Schoenen zak

Ook erg handig, voor meiden met een brede kast of een stang in de kamer: een schoenen zak. Je hangt 'm op en vouwt hem open, en stopt alle schoenen erin. Ideaal! En wederom kunnen je riemen, accessoires enzo er ook bij.

Schoenspanners

Zorg ervoor dat je in dichte schoenen en laarzen altijd schoenspanners of andere opvulling (bv. kranten of proppen papier) doet. Je hebt speciale laarzenspanners, en korte spanners voor sneakers enzo. Zo blijven ze het mooist en behouden ze de vorm! Schoenspanners zijn helemaal niet duur (bij Ikea, Xenos, Blokker etc.) en zijn ongelooflijk praktisch.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved