Riemen opbergen

Lifestyle door Redactie

Een riem was vroeger alleen bedoeld om een broek mee 'hoog te houden'. Tegenwoordig is het een onmisbaar fashionitem en elk meisje heeft er wel een of meer. Maar waar laat je ze toch?

Omdat ik zelf ook met het probleem te maken heb, zocht ik een paar handige oplossingen om je riemen op te bergen.

Wat ik zelf heb gedaan: op de muur twee handdoekrekjes ophangen en met "vleeshaakjes" alle riemen eraanhangen. Ook goed voor tassen, petjes, sjaaltjes etc !

Andere oplossingen:

Losse haakjes aan de muur ! Deze komen bv. van Ikea, voor maar 2,95 en 9,95.

Hang de riemen aan een normale kledinghanger, of nog beter: aan de kledinghanger waar al een ander kledingstuk aan hangt. Bv. aan een hanger waar een broek aanhangt, hang je de bijpassende riem ook! Heel effectief, want zo heb je meteen de goede riem bij het goede kledingstuk. En nog ruimtebesparend ook.

Koop een leuk bakje of mandje (van stof is het makkelijkst) en schuif ze achterin je kast! Deze komen van Ikea voor 2,95. Blokker en Xenos hebben ook leuke.

Een goedkope manier en heel handig: pak een schoenendoos (eventueel mooi beplakken met plaatjes/foto's of inpakken met cadeaupapier), rol je riemen mooi op en stop ze erin! Schuif de doos onder in je kast of zet 'm erbovenop.

De ideale oplossing ! Een kledinghanger met allerlei cirkeltje waar je riemen doorheen hangt/legt. Ook fijn voor sjaaltjes ! Van Ikea voor maar 5 euro.