DIY: Armbandenhouder

Lifestyle door Redactie

Echte fashionista's zijn dol op sieraden. Maar waar laat je toch al die dingen?! Zeker met de bangles trend van dit moment, is het ideaal om je armbanden ergens te kunnen opbergen. Of maak gewoon zelf een armbandenhouder!

Benodigdheden:
- een plat vierkant houten blokje
- een PVC-buis
- grondverf voor kunstof
- schuurpapier
- cirkelzaag (je vader, opa of iemand in de buurt heeft m vast wel!)
- likje verf (kleur naar eigen keuze, maar ik heb zwart gekozen want dat pas overal bij. Bij mij was plakkaatverf al goed genoeg om te schilderen)

Hoe doe je het?
Zaag de PVC-buis op maat, kijk even hoeveel armbanden je er aan wilt hangen. Probeer dit zo recht mogelijk te zagen, omdat je dit op het laatst wel goed kunt zien (oftewel, schakel iemand in die recht kan zagen of een elektrische zaag heeft…). Schuur de buis en breng een laagje grondverf aan. Als dit droog is schuur je de PVC-buis nog een keer, zodat de verf goed zal pakken. Verf het in een gewenst kleurtje. Wanneer dit aan het drogen is, kun je ondertussen een gat in het houten blokje zagen met een cirkelzaag (of het laat t even iemand doen die dit vaker doet). Wanneer de PVC-buis droog is, kun je 'm voorzichtig in het houten blokje duwen/timmeren, zodat ie stevig genoeg vast zit. Schilder het blokje en eventueel nog een gedeelte buis in zijn geheel af. Nu nog een paar armbanden er aan en je bent klaar. Nu heb je iets voor je armbanden wat én makkelijk is om aan te hangen, én waarmee ze meteen de show stelen! Succes!

Voor

Na

Met dank aan Crea Bea Linda