Zara Home

Lifestyle door Redactie

In het buitenland kennen ze het al langer: Zara Home. De "woon"-versie van de populaire Spaanse modeketen Zara! Je vindt er kussens, dekbedovertrekken en badkameraccessoires maar ook placemats, servies en nog véél meer. En.... nu ook in Nederland én online te koop!

Je vindt de Zara Home winkel in Amsterdam, op de bovenste verdieping van het filiaal aan de Kalverstraat. In België vindt je er trouwens twee: in Antwerpen en in Brussel.

Ook kun je de collectie op internet bewonderen én aanschaffen! Via Zarahome.com (wel eventjes je land aangeven rechts) vind je het gehele assortiment, onderverdeeld in Bedroom, Bathroom, Tableware, Living Room en Other Accessories. Ook vind je er fijne cadeautjes onder de noemer Gifts.

Je bestelt met creditcard (VISA, Mastercard, Affinity Card of American Express). Wel jammer: de verzendkosten zijn erg hoog, € 14,95. Dit komt natuurlijk omdat het grote pakketten zijn die vanuit Spanje moeten komen! Wel is het gratis bij een bestelling groter dan € 150,-. Dus vraag even rond in je familie en vriendenkring of er meer Zara Home lovers zijn...

Mijn favorieten:

Dekbedovertrek, vanaf € 19,90

Leren kussen, € 39,90

Glitterkussen, € 19,90

Fijne slofjes, € 11,90

Witte handdoek met gouden print, € 5,90

Zeeppompje, € 9,90

Rieten mand, € 34,90

Zwarte handdoek met barokprint, € 2,90

Kaarsje, € 9,90

Set slascheppen, € 4,90

Witte barokke klok, € 19,90