Print je favoriete foto op posterformaat

Lifestyle door Redactie

Laura tipte me een website waarmee je heel makkelijk je favoriete plaatjes of foto's uit kunt printen op huge posterformaat. Zonder er veel geld aan uit te geven! De website: www.blockposters.com.

Een superleuk idee natuurlijk; om je kamer mee te versieren of een vriend(in) cadeau te doen. En als je al op kamers woont, is het ook leuk om een saaie wc- of keukendeur mee op te leuken.

Hoe werkt het?
Je gaat een foto uploaden en deze wordt vervolgens in allerlei blokken verdeeld. Die worden weer vergroot en in een (vaak PDF)bestand gezet, waarna je ze kunt uitprinten. Het kost dus even wat inkt om te printen, maar het is natuurlijk veel goedkoper dan het naar de copyshop brengen.

Tip: zet de kwaliteit van je printer even op laag (als je inkt wilt besparen). Hoe een blaadje er alleen uitziet maakt namelijk niet zoveel uit; het gaat straks om het grote geheel!

Je kunt de posters vervolgens helemaal tegen elkaar aan plakken, maar je kunt er ook (zoals op de laatste twee foto's hieronder) een witrandje tussenlaten.

Check nu: www.blockposters.com