Show je kamer: Winnie

Lifestyle door Redactie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Winnie.

Eigenlijk is mijn kamer heel klein, maar toch vind ik het superleuk om hem in te richten naar mijn eigen smaak. Eigenlijk zijn bijna alle spullen in mijn kamer vintage, tweedehands gekocht op rommelmarkten of gekregen van mensen die het niet meer nodig hadden. Dat maakt het veel goedkoper en zeker zo origineel.

Een vaste stijl heb ik niet, want ik vind gewoon heel veel dingen heel mooi. Ik hou van pastelkleurtjes, retro artikelen, verschillende prints en foto's die her en der in je kamer hangen. De tekeningen aan de muur maak ik zelf. Die inspiratie haal ik uit kunstboeken of uit oude jeugdstrips, waar je vaak retro-stripfiguren tegenkomt. Voor de rest hang ik ook gewoon mooie prenten uit tijdschriften op of leuke verjaardagskaartjes. De foto op mijn laptop heb ik ook zelf laten maken, daar zie je trouwens ook mijn kamer als achtergrond.

Tips om je kamer leuk in te richten heb ik niet echt, al raad ik wel iedereen aan om zeker eens te gaan kijken in de kringloopwinkel of op de rommelmarkt. Op het eerste zicht lijkt het misschien maar oude rommel, maar als je wat verder kijkt zitten er vast écht wel leuke dingen tussen, en meestal spotgoedkoop!