Show je kamer: Jennifer

Lifestyle door Redactie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Jennifer.

Ik ben Jennifer en ik ben 17. Ik zit nu in 5havo in Zwolle. Na mijn examen wil ik 'iets met' interieurstyling gaan doen. Ik weet alleen nog niet precies waar.

Mijn kamer is erg romantisch, ik houd veel van roosjes. Ik verander mijn kamer trouwens erg vaak. De sprei wat op mijn bed te zien is, heb ik samen met mijn moeder gemaakt. De lapjes stof hebben we op de 'lapjesmarkt' gekocht. In de sprei zitten zelfs zakdoeken van de Zeeman verwerkt! Mijn bed en vloer heb ik bij de Ikea gekocht. Ik heb voor de kleur wit gekozen om het rustig te houden.

Veel accessoires haal ik bij Kunst en Klieder, dat is een winkeltje in Zwolle. Zo'n leuk gezellig winkeltje! De porseleinen kopjes in mijn grijze kast zijn van mijn tante geweest.

De tafel heeft mijn broer gemaakt van oude steigerplanken. Ik heb deze tafel van hem gekregen op mijn verjaardag. Als er iets geschilderd moet worden, dan doet mijn oudste broer dit.

Het vloerkleedje wat onder mijn tafel ligt komt van de Action; lekker goedkoop. Ik haal bijna nooit hele dure dingen. Mijn favoriete items zijn mijn tafel, de porseleinen kopjes en de sprei.