Lifestyle

Show je kamer: Denise

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Denise.

"Mijn kamer mocht ik veranderen toen ik naar de middelbare school ging. Ik heb heel lang zitten twijfelen tussen rood of groen, maar uiteindelijk heb ik toch voor rood gekozen omdat ik dat een warme kleur vind. Mijn kamer is een beetje vol maar ik vind dat ‘t wel gezelligheid uitstraalt. Ook heb ik een groot raam; echt fijn dat mijn hele kamer verlicht is en ik een mooi gordijn kan ophangen.

De kleuren op mijn kamer zijn vooral: gebroken wit, crème, rood en een heel klein beetje roze.

Ik heb eigenlijk bijna alle meubels bij Ikea gekocht. Daar hebben ze echt alles en de meeste spulletjes zijn daar ook zo leuk. Mijn bed, het grote schilderij en mijn wasbak zijn allemaal van de Ikea. Mijn gordijnen en rolgordijnen komen van Leen en sommige kastjes zijn van de Praxis.

Toen ik mijn kamer ging verbouwen wilde ik vooral een gezellige, knusse en mooie kamer. Ik vind dat het erg mooi is geworden en ik ben vooral blij met mijn mooie grote bed, die ik heb versierd met kleine knuffeltjes. Ook vind ik het fijn om een eigen wasbak te hebben op me kamer. Ik vind mijn kamer erg rustgevend én fijn."

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved