Show je kamer: Angela

Lifestyle door Redactie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Angela.

Ik kreeg voor mijn verjaardag een nieuwe kamer; ik koos toen voor rood, zwart en wit. Rood vind ik erg mooi voor een kamer, omdat het een romantische en warme sfeer geeft. De andere kleuren vond ik er heel mooi bij passen. Ik vind zelf barok een hele mooie stijl voor op een slaapkamer. Het geeft iets ‘extra’s’ aan je kamer en daar hou ik wel van! Toen ik inkopen deed voor mijn kamer was het bijna Valentijnsdag, dus ik had genoeg keus qua hartjes en roosjes.

De meeste spulletjes in mijn kamer komen van Xenos. Xenos heeft altijd wel leuke dingetjes voor op je kamer; als ik er binnenloop heb ik de neiging om alles mee te nemen wat ik mooi vind voor op mijn kamer! Maar helaas is mijn kamer niet zo heel groot… Ik heb al weer een deel weggestopt omdat het niet meer in mijn kamer paste. Ik ben zelf heel kieskeurig met mijn kamer; ik vind het belangrijk dat het er gezellig is en warmte uitstraalt. Als ik een keer een nieuw kameraccessoire koop, dan heb ik meteen de neiging om mijn hele kamer te verbouwen omdat ik dan weer op een nieuw idee kom.

Ik ben vooral erg blij met mijn bed. Ik heb hem van mijn ouders gekregen toen ik overging met een goed rapport. Toen heb ik er ook een bijpassend tafeltje bij gekregen en heb daarbij zelf de spiegel gekocht. Toen ik later bij de Xenos kwam zag ik daar kaarsenstandaards staan met dezelfde kronkels die ook in mijn bed zaten. Natuurlijk kon ik ze niet laten staan…


Ik vind het ook leuk om zelf accessoires te maken. Zo heb ik bijvoorbeeld de wierookhouder gemaakt van spiegeltjes van een oud doosje en heb ik bloemen laten drogen die mijn moeder weg wilde gooien. Creatief, toch?