Show je kamer: Relinde

Lifestyle door Redactie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Relinde.

"Mijn kamer heb ik strak en naturel ingericht. Ik heb ervoor gekozen om veel rustige kleuren te gebruiken. Hierbij moet je denken aan kleuren als: grijs, zwart en wit. Ik vind het leuk om dingen aan mijn kamer te veranderen, het is nooit helemaal af! Schilderen, foto's ophangen, collages maken en steeds opnieuw inrichten.

Met een zelfgemaakt dressoir, bed, bureau en geschilderde kast begint het er wel steeds meer op te lijken! Van een deur heb ik mijn bureau gemaakt. Mijn kledingkast is gewoon een simpele kast van de Ikea, ik werd hem alleen een beetje zat, dus ben ik de deurtjes en laden gaan verven. Ik ben erg blij met het resultaat! Dus als je een meubel niet meer leuk vind, doe er wat mee, in plaats van het te vervangen.

Ik heb dus veel meubels en spulletjes zelfgemaakt, maar shop ook graag bij de Ikea, Lifestyle en Zara home. Bij de Zara Home heb ik bijvoorbeeld deurknoppen gekocht, voor op mijn kastje.

Het is belangrijk een goede basis inrichting te hebben. Veel eromheen verander ik vaak, maar mijn bed en bureau houd ik zoals het is."

door Danique