Show je kamer: Ilse

Lifestyle door Redactie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Ilse.

De stijl van mijn kamer is wat klassiek met barok, maar ook weer heel modern in detail. Qua kleur heb ik voornamelijk crème, roze, lila en goud gebruikt. Het is erg 'girly' allemaal, en heeft geen gezellige sfeer.

Ook is het heel erg eigen en persoonlijk. De items komen echt overal en nergens vandaan. Als ik iets tegen kom wat me bevalt neem ik het mee. Veel spullen komen van Ikea en Xenos. Ook haal ik wel eens vintage dingen als kastjes bijvoorbeeld en die pimp ik zelf op met een mooi kleurtje! Het is zojuist weer iets veranderd, omdat ik een hoop inspiratie gekregen had na het bezoeken van de woonbeurs vorige week.

Dit is de plek waar ik het meest zit, alleen of samen met mijn vriendinnen. Bijvoorbeeld lekker een serie kijken; the Hills kijken bijvoorbeeld! Gezellig kletsen , thee drinken, met wat lekkers erbij.

Heerlijke vanille geur kaarsen aan voor extra sfeer. Het harige vloer kleed en het harige kleedje op bed maakt het helemaal af!

Dit is de plek waar mijn bureau staat. De potten zijn van Blond Amsterdam en gekocht bij een design winkeltje. Hier zit ik vaak op mijn laptop verslagen voor school te maken. Als ik ga internetten neem ik de laptop mee op bed. Verder heb ik alle losse dingen gesorteerd en netjes in dozen en manden staan. Geen gewone dozen maar mooie met een kleur, van o.a. Ikea.

Dit is mijn nieuwe aanwinst! Het prachtige kastje kwam ik bij toeval tegen en was opslag verliefd. Voor een school opdracht heb ik een modeshow moeten organiseren en op de terug weg kwamen we met de auto door een oud dorpje heen en daar stond dit kastje buiten in iemands tuin, waar nog meer dingen te koop waren, de prijzen hingen eraan en je kon het geld in een busje gooien! En wat denk je dat hij gekost heeft? € 17,50! Het is een echt antiek kastje van eikenhout met vintage details. Ik heb er een mooie barok foto lijst op staan en een stapel mode boeken op liggen.

Aan deze kant van de kamer kun je mijn fashion addiction duidelijk vernemen. Twee grote ingebouwde kledingkasten die nog te klein zijn, in de kleur roze. Daarnaast zie je mijn tijdschriften kast.

Ik kan er geen genoeg van krijgen en wil graag bij een tijdschrift werken. Het kastje is gekocht bij mama mini (2ehands) en heb hem zelf geverfd. Eerst had ik er allemaal schoenen in, maar de meesten heb ik in een doos onder mijn bed. Er staan bovenop nog een aantal. Boven het kastje hangt mijn trofee die ik won met de wedstrijd mooiste benen van Nederland. Op mijn deur hangt een poster van mijzelf, van een fotoshoot van een tijdje terug. Ik wil er eigenlijk nog een lijst voor kopen.

Nog een kant van de kamer. De jurken zijn te lang voor in de kast dus dan maar als decoratie! Voor die spiegel kleed ik me altijd om.

Voor deze spiegel reinig ik mijn make-up en breng in crème en maskertjes aan.

Voor deze foto had ik een harig kleedje gebruikt als achtergrond en vond het een leuk idee om al mijn make-upjes op te showen. Leuk met al die kleurtjes van lipgloss en nagellak!