Show je kamer: Elin

Lifestyle door Redactie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Dit keer: de kamer van Elin.

"Mijn kamer is strak en modern ingericht. Dit zie je vooral in het gehele meubilair terug. Verder houd ik van aardetinten, je ziet veel bruin en beige tinten gecombineerd met de kleur zwart.

Door een verbouwing aan het huis van mijn ouders heb ik deze kamer gekregen. Dit vond ik erg leuk, aangezien ik hem helemaal naar eigen smaak en wens kon inrichten. Het is een grote ruimte van 42 m2, dus naast alleen een bed te plaatsen heb ik ook een zithoek gemaakt. Dit is echt heerlijk om met vrienden te zitten. Verder staat er ook een grote tafel, waar ik huiswerk aan kan maken.

Om het een iets stoerder randje te geven heb ik een aantal leren details, namelijk een leren poef die ik mee heb genomen uit Casablanca en een leren prullenbak. Er staat ook een grote kast met spiegeldeuren, waar ik al mijn troep achter weg berg. De kast is ruim genoeg voor al mijn kleding.

In de kamer bevinden zich grote ramen en een schuifpui, die ik met warm weer open kan zetten. Door de ramen komt veel licht naar binnen, het is echt heerlijk vertoeven in m'n kamer!

Een tip voor leuke spullen is om goed rond te kijken op vakanties; hier vind je vaak de leukste accessoires! En plaats er niet te veel maar een paar als eyecatcher. Ook nog een tip is om je kamer rustig te houden qua kleuren, vooral als je ook in je kamer leert zodat je niet afgeleid wordt en alle rust hebt om te studeren."

door Danique