Show je kamer: Daryenne

Lifestyle door Redactie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Deze keer: de kamer van Daryenne.

De stijl van mijn kamer is vintage en heel meisjesachtig. Ik hou van wit en roze, en verder vind ik alles wel leuk, als het maar licht is. Oude kopjes, tafeltjes en kleine dingen vind ik heel leuk om te customizen.  

Ik heb deze kamer al twee jaar. In het laatste jaar ben ik hem meer roze gaan maken. Hij was eerst groen met blauw, daarna hadden we het groene allemaal hard roze geverfd. Op dit moment vind ik lichte kleuren mooier. Dus ik zou het hard roze liever weg willen laten. Het behang is zo gebleven omdat het er nog maar een jaar zat. Mijn kamer is niet heel erg groot. Ik vind het er wel gezellig, maar iets groter had wel gemogen. Ik heb geen echte grote kleding kast, al mijn kleren zitten opgevouwen in dat kastje. Ik maak mijn huiswerk meestal aan mijn kaptafel, wat ook mijn lievelingsplekje in mijn kamer is. In de winter zet ik graag kaarsjes en leuke lampjes neer.

De meeste spullen in mijn kamer zijn tweedehands. De kaptafel is van marktplaats. De kast is van een oom en tante. De kruk die bij mijn kaptafel staat heeft mijn opa gemaakt, die hebben we geverfd en we hebben een kantkleedje op de zitting gemaakt. De kapstok, en het tafeltje zijn uit een tweedehands winkel. Het nachtlampje was van mijn oma, ook geverfd. En de oude kopjes en schoteltjes zijn van rommelmarkten en kringloop winkels. Ik heb er ook een etagère van gemaakt.