Show je kamer: Anne

Lifestyle door Redactie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Deze keer: de kamer van Anne.

"Ik ben helemaal gek op grote steden en mode en dat komt terug in mijn kamer. Het is mijn eigen wereldje waar ik graag ben en waar ik heel veel tijd doorbreng. Mijn kamer is gevuld met kleine spulletjes, ik vind dat het dan een gezellige sfeer krijgt.

Eerst was de kamer helemaal wit maar dat was niks voor mij. Ik houd van felle kleuren. De kamer was eerst van mijn moeder en die kwam op het idee om van kamers te ruilen. Voor het schilderen had ik de hele muur bekleed met posters zoiets als mijn kast. Na een tijdje bedacht ik me om mijn muur te beschilderen, ik wist meteen wat ik wilde en hoe het uit moest zien.

Een van de mooiste dingen in mijn kamer vind ik mijn muur en de namen van de Mode steden. Wat ik ook geweldig vind is mijn kast (soort collage) die helemaal bekleed is met plaatjes en mijn kleurrijke kroonluchter (van de Xenos). Ik houd van warmte en van de zomer en dat wilde ik graag ook in mijn kamer hebben, ik vind als je naar mijn bed kijkt dat je een zomers gevoel krijgt.

Ik shop graag bij de Ikea, Intratuin, kleine antieke winkeltjes en ik ben vaak op vakantie in het buitenland en koop daar ook dingen. Mijn hele kamer ligt vol met tijdschriften en dat geeft een gezellige sfeer."