Lente in je huis!

Lifestyle door Redactie

Het is zover! De lente is begonnen. Nu is het belangrijk dat je je kamer een beetje een zomers tintje geeft. Girlscene heeft een aantal tips op een rijtje gezet om je kamer leuk te decoreren met bloemen of paaseieren. Zie het allemaal hier..

-

Om je kamer een beetje op te vrolijken, kun je altijd bloemen gebruiken. Ze maken je kamer heel vrolijk, fris en mooi.

-

Je kunt je muren, vloer, meubels en de voordeur opnieuw verven voor een frisse kleur. Met aardetinten of wit, bijvoorbeeld!

-

Turkoois is één van de coolste kleuren van dit seizoen. Deze vaas maakt je kamer weer kleurrijk en is simpel maar wel super schattig.

-

Een leuke Tea Party is altijd welkom bij onze maagjes. Nu kun je weer gezellig met vriendinnen bij kletsen maar wel met een heerlijke snack erbij!

-

Niets is fijner dan een opgeruimd huis. Dus zorg dat je alle dingen die je op de grond hebt liggen (die daar niet horen te liggen, zoals kleding bijvoorbeeld) weer terug legt op de plek waar het thuishoort. Ook moet je je kasten en laadjes ordenen en je prullenbak regelmatig verschonen (maar dat laatste spreekt voor zichzelf natuurlijk). Door dit alles lijkt je huis/kamer een stuk schoner en meer opgeruimd.

-

Niets is leuker dan wanneer de lente begint en je je huis kan decoreren met geverfde eieren. Dus koop een aantal eieren, haal wat stro in huis, niet te vergeten de verf en gebruik een kommetje. Je hoeft natuurlijk niet persé zoals op het plaatje te zien is, stippeltjes op je eieren te verven maar je kan ook strepen tekenen of leuke gezichtjes. Je kan ook eventueel een zak met paaseitjes kopen en dat in een bakje gooien, zet het op tafel en je hebt een leuke kleine decoratie erbij!

-

Niet alleen is het leuk om in je huiskamer of slaapkamer bloemen te plaatsen, ook is het super mooi als je bloemen in je tuin hebt geplant. Neem bijvoorbeeld tulpen, rozen en viooltjes..deze bloemen zijn lief en mooi. Dus meiden ga lekker aan de slag in je tuin dit jaar! :)

-

Niet te vergeten is natuurlijk een barbecue die erbij komt kijken in de lente en de zomer. De barbecue is vooral gezellig met familie of vrienden (of beiden natuurlijk) met een heerlijk zonnetje erbij, zonnebril op, de geur van een hamburge.r erbij, vogeltjes die fluiten en een zacht briesje..

-

Ook belangrijk is het verschonen van je bedlinnen. Hiermee bedoelen wij eerder dat je je winter bedlinnen omwisselt voor lente bedlinnen! Zo word je kamer ook lekker fris en oogt het schoner.

-

Onze laatste tip is het opengooien van je ramen. Zo hoor je de vogels fluiten, ruikt je kamer lekker naar frisse lucht (of naar eten van de barbeque van je buren) en komt er veel meer licht naar binnen in je kamer.

Veel plezier met het decoreren van je kamer!

Door Shelley