Geurjeinterieur.nl

Lifestyle door Redactie

Een van de fijnste dingen in je kamer is de geur. Wanneer je binnenkomt is het heerlijk als je kamer lekker ruikt. De producten van Geur je interieur helpen hierbij!

Op de site van Geur je interieur kun je bekijken welke geuren ze allemaal verkopen. Ze verkopen namelijk vijf verschillende geuren, namelijk: Arabian Sandalwood, Bamboo & Green tea, Cashmere & Silk, Clean Cotton en White Tea & Ginger.

- -

Deze vijf geuren gaan in een potje waarbij je zogenoemde ''Bamboo Reeds'' krijgt. Deze stokjes stop je in het potje waar de geur in zit zodat ze de vloeistof van het geurtje absorberen. Zet het potje met de stokjes dan ergens in je kamer; liefst op een centrale plek zodat je hele kamer lekker gaat ruiken!

Ook heeft Geur je interieur een aantal sprays. Dus als je wilt dat je kamer snel lekker gaat ruiken kun je ook een spray kopen. De geuren voor de spray bestaan uit: Sauna Freshness Spray, Citrus Light Spray en Lavender Dream Spray.

- -

Je kunt de producten simpelweg bestellen op de site van Geur je interieur. Je betaalt voor een pakket zo'n € 19,90; hierin zit dan een potje met jouw uitgekozen geur en de bijpassende ''Bamboo Reeds''. Er is ook een cadeaupakket: met de geur, de stokjes, een bijpassende spray en een refill (dus een tweede 'portie' geur!). Deze kost € 34,95. Kun je dus een hele tijd mee vooruit!

We hebben zelf de geur 'Cashmere & Silk' uitgeprobeerd en deze is echt heerlijk! Ook fijn is dat het een enorm grote pot is; je doet er dus een hele lange tijd mee. Anders dan bij veel andere merken, die een piepklein flaconnetje verkopen die na twee weken al nergens meer naar ruikt. Dit is een echte aanrader, dus!

door Shelley