Anneloes showt haar inloopkast

Lifestyle door Redactie

Anneloes: "Mijn broer en zus waren al een tijdje het huis uit, en de zolder werd niet echt meer gebruikt. Toen mijn moeder voorstelde om daar mijn kamer van te maken, zag ik het helemaal zitten! Ik ging diezelfde avond nog aan de slag om mijn ideeën op papier te zetten en een overzicht te maken van de kosten etc. Er waren twee kamers tot mijn beschikking en dus was het idee voor een walk-in-closet al snel geboren! En welk meisje droomt nou niet van een inloopkast…?!

De kamer is niet heel groot door de schuine wand. Om de kamer groter te laten lijken heb ik die gebroken wit geverfd. Toch wou ik ook één wand met een kleurtje, omdat het anders ook zo wit werd. Hiervoor heb ik donkergrijs gekozen. Deze kleuren vond ik persoonlijk goed bij elkaar passen. Aangezien ik redelijk wat schoenen heb, vond ik het mooi als ze allemaal op een rijtje kwamen te staan! Er is gelukkig nog ruimte voor meer planken, dus ik kan nog even doorshoppen… mijn kleren hangen op kledingrekken van de Ikea, daaraan hangt een kledingzak waar mijn shirtjes en jeans in liggen. Onderop staan allerlei leuke mandjes en dozen voor lingerie, sokken, bikini’s etc.

-

De witte barok staspiegel komt van de Xenos, die heb ik altijd al willen hebben, maar daar was nooit de ruimte voor. En nu heb ik ‘m! Op het tafeltje wat ernaast staat, staat een lampje en wat sfeerdecoratie. Ook liggen er tijdschriften en staat er een lekkere stoel naast. Hier kan ik dus gaan zitten wanneer ik wil en lekker genieten van mijn prachtige kamer. Graag wil ik nog een grote, luxe stoel van de IKEA, het liefst eentje met een “Byvik” print. Maar daarvoor moet helaas nog even gespaard worden!

Ik heb ervoor gekozen om de kamer rustig te houden, omdat mijn slaapkamer al helemaal vol staat met allerlei “prulletjes” Ook omdat het anders kleiner zou lijken, en dat wou ik niet.

Na twee weken van verven, laminaat leggen, inkopen doen en inrichten is dit het eindresultaat. Ik ben er echt supersuper blij mee, en zoals je begrijpt, ben ik voorlopig nog niet van plan om uit huis te gaan!"