Kaarsen van Baobab Summer Collection

Lifestyle door Redactie

Ik kende het merk nog niet, maar Baobab Summer Collection heeft echt prachtige kaarsen! Met de twee nieuwe geuren Agua en Verde uit de Baobab Summer Collection creëer je een superlekkere sfeer in je badkamer of huiskamer.

Agua Verde is een mysterieuze en afgelegen baai in Mexico. Een verborgen paradijs waar vele uitzonderlijke dieren en planten leven in de blauw groene wateren van de Sea of Cortez. De Sea of Cortez in Mexico is een gebied vol contrasten. Droge, dorre en zinderend hete woestijnen grenzen aan spectaculaire witte zandstranden waar een koel blauw water zachtjes aanspoelt, lieflijke baaien worden begrensd door imposante steile rotskliffen en afgelegen eilandjes worden omringd door diepe blauwe zeeën. Jaja… de Baobab Collection brengt deze unieke plek een stukje dichterbij met de geuren Agua en Verde.

baobab

De blauwe Agua kaars heeft een heerlijke, frisse geur van zeenevel en vijgenbladen. De Verde kaars is iets kruidiger door toevoeging van de Mexicaanse Epazote thee en de spirulina algen. De geurkaarsen zijn uitgevoerd in zes verschillende afmetingen: van de Mini Max met 15 branduren tot de Maxi Max met bijna duizend branduren. Alle grondstoffen zijn ambachtelijk vervaardigd, zo worden de glazen stuk voor stuk geblazen door authentieke glasblazers. De linten, de etiketten en de verpakkingen zijn ook 100% handgemaakt.

Goedkoop zijn deze kaarsen niet; ze beginnen vanaf € 17,-. Maar hoe leuk is dit als cadeautje voor je beste vriendin of moeder? Okee, kaarsen van de Xenos zijn stukken goedkoper, maar branden veel korter en deze Baobab kaarsen zijn écht speciaal.

-

Zie www.baobabcollection.com voor meer informatie!