Nieuwe fiets van Cortina: de Urban HPV

Lifestyle door Redactie

Een tijdje terug kon je op Girlscene lezen hoe Monique vrolijk door Amsterdam fietste op de Cortina Tour. Nu komt Cortina met een nieuwe fiets: de Urban HPV Bike.  Deze Human Powered Vehicle werd ook direct al genomineerd voor ‘Fiets van het Jaar 2010’, en deze behoort daarom tot de beste zes fietsen van Nederland. Maar wat is er dan zo bijzonder aan deze Urban HPV Bike van Cortina?

Het is de eerste generatie lifestylefietsen. Superlicht, voorzien van creatieve toegepaste technieken en hufterproof. Dus geen angst om met de fiets naar werk, winkel en uitgaanscentrum te gaan.  Met de design voor- en achterdrager kun je bijna alles vervoeren. Fashionista’s hebben keuze uit drie en zeven versnellingen in een rode, crème, zeeblauwe, mat-zwarte en grijs-beige uitvoering. Het is een strakke, stoere, eerlijke, maar bovenal ook een zeer betaalbare fiets (vanaf 499 euro).

Uniek is het aantal accessoires waarmee deze Urban fiets helemaal naar wens van elke vrouw te customizen is. Een aparte accessoirelijn met onder andere een bijpassende Urban dubbele achtertas, een heerlijke shoppertas met een vrouwelijk design en een trendy rieten mand. It’s your live, your bike and your choice!

Wil je alvast je fiets op internet samenstellen? Ga dan naar www.urbanfietsen.nl. Ik heb ook al even een creatie gemaakt. Met deze fiets zou ik wel gezien willen worden…

-

door Quirine