Je boeken stylish opbergen

Lifestyle door Redactie

Iedereen heeft boeken; of het nu lees- of studieboeken zijn of andere exemplaren, ze slingeren altijd rond! Ik vertel je hoe je je boeken stylish kunt opbergen.

-

Een boekenplankje is altijd leuk! Je kunt voor een standaard variant gaan, te koop bij elke woonwinkel of bouwmarkt, maar speciale varianten maken je kamer nog nét even iets mooier. Deze heeft bijvoorbeeld hele gave krullen als steunen.

-

Een open boekenkast is een geweldige 'room divider', maar ook leuk tegen de muur. Je hebt bij Ikea talloze varianten, maar er zijn ook andere kasten te koop. Het is leuk om je boeken mooi in te delen zodat je open kast er altijd opgeruimd uitziet. Voor tips, klik hier!

-

Je kunt je boeken natuurlijk ook altijd op een gewoon tafeltje of kastje zetten. Let dan wel op dat je goede steunen aan de zijkant gebruikt, anders vallen je boeken om... Een paar leuke boekensteunen:

boekensteun

-

Ook leuk: een hangend dienblad (leuk als je in een hoekje van je kamer een laag plafond hebt), of anders een dienblad die je op een tafeltje neerlegt. Hier kun je boeken opstapelen; met bovenop eentje opengeslagen als je dat er mooi uit vindt zien. Je kunt er dan ook altijd nog een mooie steen of ander voorwerp op leggen.

-

Koop een mooi schaal, bijvoorbeeld een grote fruitschaal, en leg hier verspreid je boeken in. Erg origineel en mooi voor op een tafeltje!

-

Een rijdend boekenkastje is ook altijd grappig, zoals deze van Ikea (€19,95). Ideaal dat je hem in allerlei kleurtjes kunt kopen en kunt verrijden naar waar je maar wil!