HEMA wooncollectie najaar 2010

Lifestyle door Redactie

De HEMA wooncollectie najaar 2010 straalt warmte en gezelligheid uit, door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout en warme kleuren en zachte tinten te combineren met felle kleuren.

Echt knus houdt ook in: gebreide materialen, velours, vilt en linnenlook. Verlichting speelt dit najaar een grote rol in de wooncollectie van HEMA.

Woondecoratie

De kleur grijs is weer terug in het schap, wit is daarentegen kleiner geworden. Nieuwe knusse winterkleuren zijn groen, blauw, paars, rood en roze. Kandelaars zijn zowel in een sfeervolle ronde vorm uitgebracht als een moderne rechte vorm. Rubberized waxinelichthouders en vaasjes geven een warme uitstraling aan strakke vormen. Glazen vazen en waxinelichthouders zijn dit najaar in de warme wintertinten uitgevoerd.

Om de kamer op orde te houden, heeft HEMA geweven manden in 2 maten in grijs en paars, en ook vilten manden. Dit najaar brengt HEMA ook een vilten poef én een stevige gebreide poef in grijs in de winkel.

hema wonen

hema wonen

Kussens

De kussens zijn dit najaar zeer uitgewerkt. Een uni basis velours kussen in 5 kleuren, wordt aangevuld met gestreepte velours kussens. Daarnaast zijn er kussens in vilt, grove linnenlook en in een combinatie van linnenlook met taft. De rijk gedecoreerde flock kussens vormen de trekkers in deze collectie. Voor het warme, gezellige wintergevoel is er ook een gebreid kussen in de kleuren grijs en paars. Alleen in onze allergrootste winkels is er nog een kleine aanvulling folklore kussens, en zijn meerdere vormen kussens verkrijgbaar, zoals rechthoekige en ronde kussens.

hema wonen

Verlichting

De HEMA heeft een grote keus in (kleine) tafellampen dit najaar. Topstuk in de HEMA verlichtingscollectie is een zilveren lamp met print die doorschijnt als de lamp aan is. Daarnaast is er een zilveren lampje met perforatie. Een nieuw gebruikt materiaal dit jaar in deze collectie is hout, namelijk een lampje met houten voet en linnen kap. HEMA heeft ook een grotere tafellamp, met een voet van metaaldraad. Weer terug is de metalen hanglamp, in 3 kleuren en nieuw is een bureaulampje.

hema wonen