Show je kamer: Shalane

Lifestyle door Redactie

In de rubriek ‘’Show je kamer’’ mogen we stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Deze keer: de kamer van Shalane.

Shalane is 21 jaar, werkt fulltime als grondstewardess en ze woont nog thuis. Ze houd van een landelijke ‘brocante’ stijl gecombineerd met vintage. Voor leuke spulletjes in haar kamer zoekt ze op marktplaats, struint ze vlooienmarktjes af en loopt ze binnen bij de kringloop winkel.

show kamer shalane

Mijn bed heb ik gekocht via marktplaats, tweedehands. Het bed is handgemaakt en heeft leuke hartjes in de voor en achterkant. Ik heb mijn bed versiert met kerstlichtjes wat zorgt voor een gezellige sfeer 's avonds. Zoals je ziet hou ik ook van veel kussens en knuffels. Boven mijn bed heb ik een hart gemaakt van inspirerende plaatjes. Mijn nachtkastje heb ik gekregen van mijn buurvrouw. Deze heb ik toen geschuurd en wit geschilderd.

show kamer shalane

De zilverkleurige boekenkast en mijn bureau heb ik ook gekregen van familie. Deze heb ik zilver geschilderd zodat het meer past bij de rest van mijn kamer. Mijn bureau gebruik ik tegenwoordig voornamelijk als make-up tafel, vandaar ook de grote spiegel erboven. De spiegel komt van de Xenos, net als mijn sieradenkastje.

show kamer shalane

De ladekast is van Ikea, deze heb ik onlangs in de aanbieding gekocht. Boven de kast hangt een vintage poster, van KLM naar New York. Deze heb ik gevonden bij de kringloop winkel. Omdat ik zelf in de luchtvaart werk, was ik opslag verliefd op deze vondst. Aan het einde van het jaar wil ik graag naar New York. Dat zie je terug in de schilderijen van New York op mijn kamer.

show kamer shalane

Accessoires en decoraties zoals schoteltjes, bakjes en vaasjes haal ik bij de kringloop vandaan. Ik vind het leuk om spulletjes een tweede leven in te blazen en bovendien heb ik geen groot budget. Op deze manier vind je toch veel leuke items.

show kamer shalane

Mijn kringloop vondsten vind je terug op mijn blog, waar ik ook mijn persoonlijke kleding- en interieurstijl laat zien. Ik ben van mening dat iedereen zijn kamer er leuk uit kan laten zien, ook met een klein budget. Ik hoop dat jullie mijn kamer leuk vinden. Voor een betere impressie heb ik nog een filmpje van mijn kamer gemaakt.

 

Foto's: Shalane

door Marjolein