Lifestyle

Een Ixxi voor je lege muur

Ken je het dilemma van de witte muur? Wat moet je ermee? Verven, behangen, een schilderij kopen? Ik heb voor mijn muur de oplossing gevonden: een Ixxi.

En wat? Een Ixxi dus. Je kunt een Ixxi zien als een soort schilderij dat uit allemaal kleine vierkantjes van 20 bij 20 centimeter bestaat. Een mogelijkheid is dat je op ieder vierkantje een andere afbeelding af laat drukken, maar je kunt ook één grote afbeelding laten spreiden. De maat kun je zelf bepalen, maar hij moet minimaal 60 bij 80 centimeter zijn. Deze startmaat kost je € 24,95.

ixxi

Ik heb gekozen voor een Ixxi met allerlei afbeeldingen, zowel eigen foto's -goed kijken!- als mooie foto's van Tumblr en Weheartit in de kleuren van mijn inrichting. Hij is vrij groot, twee meter breed en één meter hoog, maar echt duur vind ik tachtig euro voor zo'n groot 'schilderij' niet.

ixxi

Je kunt een Ixxi ook gebruiken als roomdivider gebruiken door hem aan een rails te hangen. Het ophangen is niet moeilijk. Je klikt alle plaatjes aan elkaar met speciale kruisjes, hangt de plastic strip (zonder schroeven!) aan je muur en hangt de Ixxi op. Dat kunnen zelfs de meest onhandige meisjes, zoals ik!

Waar vul jij witte muren mee op?

Door Esmée

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved