Lifestyle

DIY: kastje van magazines

Slingeren bij jou verschillende voorwerpen door je kamer? En heb jij ook een overvloed aan oude magazines? Dan hebben wij nu een leuke do it yourself, waarmee je een einde maakt aan de rommel en ook je de oude tijdschriften goed gebruikt.

Met deze hippe DIY maak je een soort van klein kastje waar je bijvoorbeeld je mooiste schoenen kunt uistallen. Of je legt, net als op de foto, een aantal mooie kledingstukken op de planken. Op de foto’s van Ivania’s blog, zie je hoe leuk het resultaat is. Je kan natuurlijk zelf bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt en hoe groot je ‘het kastje’ wilt maken.

Wat heb je nodig?
- heel veel magazines (het handigste is als ze allemaal ongeveer hetzelfde formaat hebben)

diy kast

- planken (bijvoorbeeld van de Ikea of oude planken als je deze ergens hebt liggen)

diy kast

Wat moet je doen?
Eigenlijk is het super simpel en hoef je niet heel handig te zijn om deze DIY uit te voeren. Maak twee stapels van je magazines en bepaal zelf hoe hoog je ze wilt hebben. De stapels moeten natuurlijk wel dezelfde hoogte hebben, anders staan je planken straks scheef. Leg nu een plank op de twee stapels tijdschriften, je hebt nu één verdieping af. Leg ook hier weer twee stapels magazines op en doe daar weer een plank op. Zo ga je door, tot hij de gewenste hoogte heeft bereikt.

diy kast

diy kast

Leg er leuke spulletjes op of in en je zelfgemaakte opbergruimte is klaar!

Wat vind jij van dit originele 'kastje'?

Bron: love-aesthetics.blogspot.com

Door Myrre

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved