Sieraden kandelaar

Lifestyle door Redactie

Altijd last van sieraden die overal door je hele kamer slingeren? Met als gevolg dat je dus nooit het juiste sieraad vind als jij net een beetje laat bent voor school? Hoe irritant! Gelukkig zijn daar oplossingen voor, namelijk: juwelenhouders! Hoera voor deze uitvinding, want naast dat je al je sieraden fijn op één plek hebt, ziet het er ook nog super leuk uit!

Op de redactie herkennen wij het probleem meteen. Je hebt uren voor je kledingkast staan twijfelen welke outfit je aan wilde en hebt eindelijk de perfecte outfit voor ogen, inclusief oogschaduw, lippenstift en... sieraden! Je springt in je outfit en wilt nog even snel je sieraden ergens vandaan grissen. Dan zie je dat ze niet op hun vertrouwde plek liggen.. nee hè! Weer ergens laten slingeren.

Wij gingen op zoek naar een handige, maar toch ook stijlvolle oplossing voor deze frustrerende situaties en we hebben het gevonden: de sieraden kandelaar.

abracadabra

De Abracadabra juwelenhouder van Cadeau.nl is stijlvol en black. De mooie juwelenhouder heeft meerdere takken op verschillende hoogtes en is makkelijk in elkaar te zetten (fijn voor de ladies met twee linker handen).

Deze prachtige sieradenboom van Umbra heeft de vorm van een kandelaar en heeft genoeg takken op al je juwelen aan te hangen (of nou ja.. voor de meeste meiden dan!). Door de glanzende zwarte kleur gaat je bling bling pas echt schitteren! De Abracadabra wordt geleverd in twee platte stukken, die je makkelijk in elkaar kan schuiven. Naast dat hij handig is voor je sieraden, staat hij ook nog eens super leuk in je kamer!

abracadabra

Extra leuk: binnenkort mogen wij een aantal van deze kandelaars weggeven! Houd Girlscene dus goed in de gaten voor deze leuke winactie. En wie weet hangen jouw sieraden binnenkort aan dit mooie interieur accessoire!

Wat doe jij altijd met je sieraden?

Door de redactie