Show je kamer: Daphne

Lifestyle door Redactie

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Daphne.

Daphne is 19 jaar, studeert Communicatie en blogt in haar vrije tijd. Ze woont op kamers in Groningen, maar in het weekend is ze bij haar ouders, waar ze haar kamer veel leuker vindt. Die kamer showt ze dan ook graag aan jullie Girlscene-lezeressen.

Een aantal jaren geleden wilde ze zichzelf al opgeven voor 'Show je kamer’, maar ze was toen nog niet helemaal tevreden met de look. Inmiddels vindt ze haar kamer helemaal geweldig. Ze houdt van de combinatie girly-chique en heeft die twee stijlen ook doorgevoerd in haar kamer. De meubels heeft zij deels van Ikea en de rest heeft ze zelf opgeknapt (handige meid!).

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat voor stijl heeft jouw kamer?

Door Annick