Show je kamer: Esther

Lifestyle door Redactie

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Esther.

Esther heeft sinds een paar jaar een enorme tik voor roze. Vroeger moest ze niets hebben van al die meisjesachtige spulletjes, maar die tijd heeft ze weer helemaal teruggehaald. Ze is de jongste in het gezin en heeft de kleinste kamer van het huis. Haar kamer is minder dan zeven vierkante meter inclusief een schuin dak. Daarom kan ze niet zoveel schuiven en veranderen met meubels. Het schuine dak maakt de mogelijkheden nog beperkter. Ondanks de grootte is ze inmiddels tevreden met haar kamer. 

Zodra je Esthers kamer binnenkomt word je overspoelt met roze, nagellak en beautyspulletjes. Mensen die haar kamer voor het eerst zien, zijn vaak geshockeerd van de hoeveelheid nagellak. Het rek is door haar vader gemaakt en ze is er nog steeds super blij mee (zelfs het afstoffen doet ze met plezier). Ook heeft ze een trapdisplay voor haar nagellakjes en die heeft ze gekocht bij enchantra.eu. Daar passen zestig lakjes op en kostte rond de 35 euro. De rest van haar nagellak (ja, er is nog meer!) zit in een kastje naast haar bed.

Haar favoriete winkels voor leuke spulletjes en hebbedingetjes: de Action en Xenos. Ze houdt van accessoires die roze en glitterig zijn, maar lieve printjes krijgen ook altijd een plekje op haar kamer.

“Velen zullen mijn kamer als rommelig omschrijven, maar ik hou niet zo van super strakke kamers. Ik vind het mooi om te zien, maar ik zou er denk ik niet in kunnen wonen. Op de foto's is mijn kamer zelfs nog netjes en opgeruimd. Normaal staat mijn bureau vol met allerlei prulletjes, tasjes, make-upjes, nagellakjes, parfums en ga zo maar door.”

show je kamer esther

show je kamer esther

“Mijn favoriete The Body Shop-geur 'Moringa' heeft ook een ereplekje op een plankje. Ik stal graag alles uit. Als ik meer plek had gehad, durf ik te wedden dat mijn kamer meer een showroom dan kamer was.”

show je kamer esther

show je kamer esther

show je kamer esther

show je kamer esther

show je kamer esther

show je kamer esther

Haar dekbedovertrek heeft Esther gekocht bij de Lidl in Frankrijk. “Ik krijg vaak vragen waar ik het dekbed vandaan heb, als ik dat vertel, krijg ik altijd verbaasde blikken.”

show je kamer esther

show je kamer esthershow je kamer esther

show je kamer esther

show je kamer esther

show je kamer esther

show je kamer esther

Dit sieradenrekje komt van de Xenos en kostte maar een tientje. Je kunt er erg leuk je armbanden, kettingen en oorbellen in kwijt én het ziet er leuk uit.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat voor stijl heeft jouw kamer?

Door Annick