Lifestyle

Show je kamer: Carine

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Carine.

Carine doet een interieur opleiding en vindt het leuk om creatief met haar kamer bezig te zijn. Ze wilde graag veel licht en ruimte in haar kamer en daarom heeft ze een witte vloer en behang met rustige print. Met haar bruine muur creëerde ze warmte. Doordat haar kledingkast in een andere kamer staat, heeft ze meer ruimte voor leuke spulletjes en haar sidetable. Ze koopt haar spullen bij Ikea, Leen Bakker, Action en Blokker.

show je kamer carine
"Mijn bureau is een aanrechtblad dat over de hele breedte van de kamer loopt. Ik vind het heerlijk om bij het raam te zitten. “

show je kamer carine
De koeienstoel heeft Carine opnieuw bekleed. Hij was eerst geel en groen. Nu is die weer als nieuw!

show je kamer carine

 show je kamer carine“Dit bord boven de sidetable heb ik zelf gemaakt. Een aantal lijstjes komen van de kringloopwinkel en heb ik wit geverfd. De houten planken heb ik aan elkaar geschroefd en geverfd! “

show je kamer carine  

De aardappelkratjes boven mijn bed komen ook van de kringloopwinkel. Ik heb ze whitewash gemaakt.

 show je kamer carine

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat voor stijl heeft jouw kamer?

Door Annick

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved