Geef je kamer een lente-update!

Lifestyle door Redactie

Zijn bij jullie de lentekriebels in de vorm van "de grote lente verbouwing" al opgekomen? Heb jij zin om gewoon net iets meer kleur in je leven (kamer) aan te brengen, maar heb je geen zin om met permanente dingen als verf aan de slag te gaan? Heb je zin om aan het DIY'en in je kamer te gaan? Wij geven je tips, inspiratie en filmpjes!

geef je kamer kleur!Koop eens een nieuw dekbedovertrek in een mooi kleurtje!

geef je kamer kleur!
En wat dacht je van een paar mooie gekleurde gordijnen?

geef je kamer kleur!Heb je wel eens gedacht aan een mooi vloerkleed? Dat kan je kamer een heleboel warmte en gezelligheid geven!

geef je kamer kleur!
En wat dacht je van een paar mooie gekleurde kussentjes? Misschien wel de meest budgetproof oplossing, denk aan Xenos & Ikea!

geef je kamer kleur!Scoor een paar stoelen voor een paar euro bij de kringloop, even schuren en hier mag je WEL met een likje verf overheen gaan!

diy huis

Hoe leuk is dit kleed en je kunt het zelf maken! Op A Beautiful Mess leggen ze precies uit hoe je jouw kleed in dit polkadot kleed omtovert!

diy huis

Op A Beautiful Mess vonden we ook dit super leuke idee! Men neme een plankje een paar spijkers en een hamer. Sla ze d'r in, hang er wat mooie sieraden, tasjes en sjaaltjes aan ET VOILA!

Een andere manier om je sieraden te ordenen is in een lijstje! Hoe je dat doet? Dat zie je in het filmpje van Mr Kate!


En in dit filmpje wordt een mooie box gemaakt om dingen in te bewaren, van oude tijdschriften! Hoe leuk!

Hebben jullie nog leuke tips om je kamer een leuke lente-update te geven?

Bronnen : MrKate, A Beautiful Mess

Door Annemerel