Show je kamer: Amy

Lifestyle door Redactie

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Amy.

Amy is vijftien jaar en heeft een super leuke kamer. Je ziet veel grijs, wit en roze. Het is altijd netjes opgeruimd. Ze heeft grote ramen in haar kamer, waardoor er veel licht binnen komt. Veel van haar meubeltjes komen van de Ikea. Accessoires komen overal en nergens vandaan. Amy koopt vaak nieuwe spulletjes. De lijst van haar passpiegel heeft haar vader gemaakt. Ze houdt van fotolijstjes en foto’s, die kom je ook veel tegen in haar kamer. Haar bureau is wat aan de kleine kant, dus ze doet haar huiswerk vaak op haar bed. Amy’s moeder werkt bij de juwelier, daardoor heeft ze  ook veel sieraden.

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat voor stijl heeft jouw kamer?

Door Annick