Show je kamer: Josie

Lifestyle door Redactie

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Josie.

Josie is 18 jaar en studeert Grafisch Vormgeven in Rotterdam. Ze houdt er dan ook van om creatief bezig te zijn. Josie woont nog bij haar ouders en samen met hen heeft zij twee jaar geleden haar kamer opgeknapt. Ze vindt het fijn om een rustige kamer te hebben, zonder drukke kleurtjes en frutsels. Op de foto´s ziet het er nog rustig uit, maar haar kamer is zoals ze zelf zegt meestal één grote kledingkast. De meubels komen van de Ikea en accessoires koopt ze vaak bij woonwinkels zoals Marskramer en Blokker.

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer show je kamer show je kamer show je kamer show je kamer show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat voor stijl heeft jouw kamer?

Door Annick