Show je kamer: Melissa

Lifestyle door Redactie

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Melissa. 

Melissa is 17 jaar oud en woont bij haar ouders in Brunssum. Stiekem is ze best een rommelkont, al zou je dat zo niet zeggen. Trek alleen maar even geen kast op haar kamer open, want dan zou je nog weleens een stapel kleren op je hoofd kunnen krijgen! Haar kamer heeft ze romantisch ingedeeld. Witte en roze kaarsen, een paspop met roze jurkje en een hemelbed geven een romantische look waar zij heel blij mee is. Boven haar bed hangt een schilderij van Parijs, zodat ze altijd een beetje in Parijs weg kan dromen. Haar hobby's zijn fotograferen, shoppen en met vriendinnen allerlei leuke dingen doen.

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van deze kamer?

Door Eline