Show je kamer: Dewi

Lifestyle door Redactie

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Dewi.

Dewi is sinds kort verhuisd en heeft dus een gloednieuwe kamer. Ze is 17 jaar oud en haar vriendinnen kwamen met het idee om haar voor “Show je kamer” op te geven omdat ze zo trots is op haar kamer. Haar grootste hobby is reizen en dat zie je dan ook zeker terug in haar kamer. Ze heeft een grote wereldkaart opgehangen en hier en daar souvenirs opgepikt. De kamer heeft een romantische uitstraling en dat probeert ze te bereiken door veel frutseltjes uit antiek winkeltjes te halen. Ook koopt ze het liefst spulletjes die niemand heeft, zodat haar kamer zo origineel mogelijk is.

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van haar kamer?

Door Eline