Show je kamer: Gail

Lifestyle door Redactie

"Show je kamer" is terug! Wij kregen veel tips van jullie binnen dat deze rubriek terug moest op Girlscene.nl, en your wish is our command. In "Show je kamer" gluren we elke week stiekem naar binnen bij een van onze bezoekers. Wat is hun kamerstijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Gail.

Gail woont samen met haar ouders en zusje in Scherpenzeel, maar studeert in Utrecht. Iedere dag reist ze op en neer voor de opleiding RPC. Dit is een vierjarige opleiding waar ze leert schetsen, ontwerpen en stylen. Ze ontwikkelt concepten of ideeën voor de vormgeving van een winkel, stand of magazine. Voor de zomervakantie heeft ze een eigen warenhuis ontworpen. Dat vond ze heel leuk om te doen!

Afgelopen jaar heeft ze stage gelopen bij de Bijenkorf en na de zomer moet ze nog een keer stage lopen. Ze hoopt dat ze dat ook weer met een voldoende gaat afsluiten. Haar kamer omschrijft ze als modern, maar dan wel in een oud jasje. Het huis is namelijk tijdens de oorlog gebouwd.

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van de kamer van Gail?

Door Eline