Lifestyle

Ikea lanceert kleurrijke collectie

Ikea, het paradijs voor iedereen. De beste herinneringen van je jeugd heb je beleefd in de welbekende ballenbak. Met de wereld van ijsjes die je tien keer 'mocht' bijvullen en overheerlijke hotdogs. Nu om de zoveel tijd een ontbijtje voor € 1,- en stiekem een heerlijk Daim taartje eten. Oké, waar waren we: Ikea lanceert een nieuwe en vooral ook kleurrijke collectie. We like!

ikea

NÄTVIDE is de nieuwe textielcollectie van IKEA waarmee je warmte en sfeer in je huis brengt! We zien veel prints, etnische invloeden en prachtige kleuren. De kleuren en prints zijn geïnspireerd op reizen naar andere landen met verschillende culturen. Deze hebben-hebben-hebben collectie is vanaf 1 augustus verkrijgbaar.

ikea

De collectie bestaat uit beddengoed, gordijnen, kussens en vloerkleden. En de prijzen variëren van € 7.99 voor een kussen tot € 69.95 voor gordijnen. De mooie en felle kleurtjes zijn echt super leuk voor op elke kamer! Het kan dan ook geen kwaad om geel met blauw te matchen, ga lekker los met mixen & matchen! Hoe meer verschil, hoe leuker het effect!

ikea

Helemaal hip zijn de vele kussens. Dus ga met deze kussens helemaal los en maak er een waar kussenparadijs van! Blauw met roze, groen met oranje en rood met geel, het maakt allemaal niet uit. Zolang jij maar na een zware schooldag lekker kunt neerploffen en verdwijnen in jouw kussens.

ikea
Door alle verschillende printjes wordt jouw kamer nooit meer saai!

ikea

Hierbij nog wat leuke inspiratie kiekjes voor een kamer vol kussentjes!

kussentjes kussentjes kussentjes kussentjes kussentjes

Je ziet dat het juist leuk is zoveel mogelijk prints te combineren. Hierbij nog wat inspiratie van leuke printjes:

kussentjes

printjes

Wat vinden jullie van deze collectie?

Bron: Ikea
Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved