Show je kamer: Bo

Lifestyle door Redactie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we elke week stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Deze keer: de kamer van Bo.

Hallo! Ik ben Bo en ben net veertien jaar oud. Ik woon nog bij mijn ouders en zit momenteel in Have twee. Ik houd heel veel van inrichten en wil later graag styliste worden. Mijn droomkamer is een kamer met een inloopkast, maar daar hebben we jammer genoeg geen ruimte voor. In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen, spreek ik af met mijn vriendinnen, fotograferen, tekenen en ik sta ook graag in de keuken.

Mijn kamer is niet groot, maar ik ben er wel heel erg blij mee. Mijn stijl is erg meisjesachtig en dat zie je goed terug in mijn kamer. Mijn bureau met mijn kast eraan vast, de bureaustoel, de kledingkast, lamp en bedbank zijn van Ikea. De rest van de meubeltjes heb ik gekocht op vakantie of bij kleine winkeltjes uit de buurt. Ik heb graag meubels die een ander niet heeft en maak graag DIY's!

de kamer van bo

de kamer van bo

de kamer van bo

de kamer van bo

de kamer van bo

de kamer van bo

de kamer van bo

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?

Door: Jitske